Klitrosebugten

Du er her:   Hjem > Naturpleje > Naturplejedage > Billeder fra arbejdsdagen 17. okt. 2015
top
Page

Billeder fra arbejdsdagen 17. okt. 2015

 

   

Årets tredie og sidste arbejdsdag blev atter en succes. Opgaven gik ud på at fjerne rosenrødder i de nygravede områder på strandvolden og i området nær gyvelbugten. 16 var mødt frem og tog så godt fat, at alt var ryddet ved 13-tiden - en god indsats med et flot resultat.

Her efter var det tid til spisning. Mens der blev gravet og samlet rødder, havde Åse sørget for en god frokost, der blev nydt i hyggeligt samvær.

Sammenfattende takker bestyrelsen de mange, der i året har deltaget i arbejdsdagene med naturpleje. Forarbejdet er gjort med maskinkraft, men uden den efterfølgende indsats havde det været spildt arbejde. Den samlede indsats har betydet, at vi med tilfredshed kan se tilbage på resultatet af naturplejen i 2015.

En særlig tak til Thorkild og Åse for deres indsats med at sørge godt for os, når arbejdet er udført. Det er vigtigt, at vi får en god naturpleje, men det er lige så vigtigt, med en god medlemspleje, og det er de gode til. Stor tak fra alle, der har nydt godt af deres indsats.
 
top
top
Menu

Login