Klitrosebugten

Du er her:   Hjem > Naturpleje > Naturplejedage - siden 2014 > Arbejdsdag 3. juni 2017
top
Page

Arbejdsdag 3. juni 2017

 

Pinselørdag mødtes 17 deltagere til årets første arbejdsdag. Solen skinnede dejligt og med en let vind var der rigtige fine forudsætninger for dagens aktiviteter.

Opgaven var igen fjernelse af roser, men arbejdet har ændret karakter, og er nu blevet mindre fysisk krævende.

Arbejdsgruppen deltes i to hold. Det ene arbejdede på strandvolden mod øst. Foran strandvolden var der mange løse sten, der gjorde det umuligt at slå roserne med maskine. De blev fjernet, så det kommende arbejde ikke længere skal udføres ved håndkraft. Resultatet kan ses på billederne. Strandvolden blev gået efter, og ny tilvækst blev fjernet.

Det andet hold gik mod vest til et område ved Buskrosevej.  Her blev der forrige år fjernet roser med gravemaskine, men sidste år var der ikke arbejdshold, der fulgte op med efterfølgende rensning, så der var genvækst, der skulle fjernes. På billederne ses det, at roserne hurtigt får størrelse, så de hurtigt kan lukke igen. Når der er gravet, kræver det ikke så meget arbejde, at få roserne op, så arbejdet forløb til alles tilfredshed. Der blev også tid til at rydde enkeltstående roser i slugten hen mod Klitrosevej.

Så blev det frokosttid, hvor vi bænkede os i nye grupper med lækkert smørrebrød fra "Hanen". Godt arbejdsfællesskab og hyggeligt samvær - afsluttes med kaffe!

Tak for indsatsen, til alle der deltog!

Rodbehandling

    Rodbehandling

 

Invitatiion

 

top
top
Menu

Login