Klitrosebugten

Du er her:   Hjem > Praktiske oplysninger > Molslinjen
top
Page
Express 5 indsættes til foråret.Express 5

Molslinjen udtaler: "Det giver op til 32 daglige afgange mellem Jylland og Sjælland. På den måde vil vi kunne have 45-minutters drift"        Det betyder ca ½ time mellem færgetrækkene.  Læs mere her


Molslinjen øger trafik intensiteten på vejen.

Molslinjen orienterer under overskriften ”Truet firben skal bo på hotel under stort vejbyggeri ved færgehavn” om at vejen til færgehavnen skal udbygges.

"Vi vil gerne udvide vejen. Det alene skulle gerne kunne betyde, at vi kan tømme færgen for biler på næsten den halve tid i forhold til i dag," tilføjer Jesper Maack, PR- og kommunikationschef. Link til TV2

Arbejdet påbegyndes i efteråret og forventes færdigt til påske næste år.

Se video med trafikintensistet fra færgelejet. Link


Molslinjen vil nedlægge lysreguleringen og flette trafikken sammen over 650 m.

I VVM-ansøgningen (LINK) står bl.a.: "Sammenfletningsmanøvren kan tage bilisternes opmærksomhed. Ved den tilladte hastighed på 60 km/t og med en afstand på mere end 100m til krydset ved Gnibenvej fra endelig afslutning af sammenfletning, vurderes det, at der er god tid og mulighed for at erkende krydset og eventuelle venstresvingende bilister, der afventer venstresving mod nord. Stopsigelængden ved 60 km/t er 75m.
Der vil naturligvis altid kunne opstå ... uheldige situationer, når nogle aggressive bilister forsøger at ”komme først”. I disse situationer vil uheldstypen dog typisk være skrammer og ikke alvorlige uheld "

En umiddelbar vurdering er, at forslaget skaber en ukontrolleret trafik, der gør forholdene mere risikable og uoverskuelige ved udkørsel fra Gnibenvej, og ingen tidsbesparelse!

 

 

 

« forrige top næste »
top
Menu

Login