Klitrosebugten

Du er her:   Hjem > Om foreningen > Brev til nye medlemmer
top
Page

 

Grundejerforeningen Klitrosebugten

Velkommen til nye medlemmer

Grundejerforeningen vil gerne byde jer velkommen her i vores fælles sommerhusområde. Vi er sikre på, at I kommer til at holde af de muligheder, som området byder på. Området har en unik historie og mange kvaliteter – ikke mindst i forbindelse med det meget store fællesareal langs stranden med sin righoldige vegetation og den åbne strand mod Kattegat. Vi bestræber os på at bevare den åbne karakter og at vælge planter, der er naturlige for den særlige jordbund. Det gælder også for de private grunde.

Grundejerforeningen startede i 1978 og har siden gennem årlige generalforsamlinger og bestyrelsens arbejde dannet rammen om både bevarelse og udvikling af områdets særegne karakter. Vi er 145 medlemmer med hver vores syn på livet i et sommerhusområde, men over årene har vi - med baggrund i Deklarationen for området og foreningens vedtægter – opbygget en konsensus om grundregler og holdninger for bevarelse af områdets særlige kvaliteter. Disse grundregler og holdning kan I finde beskrevet på hjemmesiden Klitrosebugten.dk sammen med deklaration, vedtægter og ordensregler. I kan også finde et væld af praktiske oplysninger på hjemmesiden.

Sommerhusejere er også naboer, og det er vigtigt at livet i sommerhusene udfolder sig med passende hensyntagen til naboernes trivsel. Vi har vedtaget et sæt ordensregler med klare anvisninger, men det gode naboskab fremmes bedst gennem dialog, samt gensidig forståelse og hensyntagen.

Mange af foreningens medlemmer engagerer sig også aktivt i arbejdet med at vedligeholde fællesarealerne på de tre arbejdsdage, der afholdes om året. De afholdes typisk i maj, juli og september, og de bliver annonceret i god tid på hjemmesiden. Arbejdsdagene afsluttes med en fælles frokost med skiftende værtsskaber. Det er en god lejlighed til at lære sine nærmeste naboer og de andre medlemmer at kende.

Endnu en gang velkommen i Klitrosebugten.

Bestyrelsen

 

 

« forrige top næste »
top
Menu

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

Vejret de kommende dage

 Årskalender - link

 

Kalender


 

 

 

Login