Klitrosebugten

Du er her:   Hjem > Om foreningen > Ordensregler
top
Page

Ordensregler

 
 

Ordensregler

 

Støj
Motorplæneklippere, motorsave, buskryddere samt andre larmende maskiner må bruges fra kl. 10 -13 lørdage, søndage og helligdage.

Andre dage må de bruges fra kl. 9 – 18. Undgå unødvendig støj som f.eks udendørs radio og kørsel med motorkøretøjer uden lydpotte.

 

Affald
Henkastning af affald på fællesarealer, veje og strand er forbudt. Man kan nemt komme af med sit affald på genbrugsstationen i Havnebyen. Saml gerne affald op fra fællesarealerne og tag det med hjem til affaldsposen.

 

Trafik
Vejene er sarte, og de støver. Vis hensyn og kør ikke mere end 20 km/t også af hensyn til andres sikkerhed.

 

Brug af motorkøretøjer, herunder knallerter, på fællesarealerne og stranden er forbudt.

 

Når man går i området, må man ikke færdes på andres parceller.

 

Dyrehold
Husdyr må ikke være til gene for omkringboende. I perioden 1. april – 31. august skal hunde føres i snor på strand, fællesarealer, veje og stier.

Hvis man ikke har kontrol over sin hund og kan kalde den til sig, skal den altid føres i snor. Det er forbudt at lade sin hund strejfe alene rundt i området og lufte sig selv.

Hunde-hømhømmer skal tages med hjem til affaldsposen.

Brandfare
Området kan være meget tørt og derfor brandfarligt. Kvasbunker på parcellerne skal derfor fjernes så hurtigt som muligt. Kør kvaset til Genbrugsstationen i Havnebyen.

Undgå gerne rygning i det fri. Sluk skod omhyggeligt og tag dem med hjem til affaldsposen. Cigaretskod pynter ikke i området.  

 

Grillering kun på områder med ubrændbart underlag. Hav sluknings-materiel parat.

 

Afbrænding
Enhver form for afbrænding på parcellerne, fællesarealerne, vejene og stranden er forbudt hele året. Brug genbrugsstationen i Havnebyen.

 

Parkering
Det er forbudt at parkere overalt i grundejerforeningens område. Dette gælder også for medlemmer af Klitrosebugten og deres besøgende. På hver ejendom skal udlægges areal til parkering af mindst 2 biler for hver beboelse, jfr. deklarationen § 6. 

 

Heste
Ridning er forbudt på veje og fællesarealer.

 

Udlejning
Hvis man udlejer sit hus, skal lejer gøres bekendt med foreningens ordensregler. 

 

Oprydning

Hvis man f.eks. har brædder/redskaber mv. liggende på sin grund, så placer disse, så de er ude af synsfeltet for naboer og andre passerende. 

 

Disse regler er baseret på de for området gældende love og deklarationer og erstatter ikke disse, men kan i nogle tilfælde skærpe dem.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Undermenu

top
top
Menu

 

 

 

 Aktuelt Odden-vejr DMI

  link

 

 

 

 

Login