Klitrosebugten

Du er her:   Hjem > Om foreningen > Generalforsamlinger > 2012 Bilag
top
Page
 
 

 

Forslag fra medlemmerne

 

Med henvisning til vedtægternes § 5 fremsendes hermed forslag til behandling på førstkommende generalforsamling i grundforeningen Klitrosebugten:

 

Baggrund:

Grundejerforeningens hovedveje er altid meget velholdte. Dette gælder desværre ikke for de små stikveje, f.eks. stikvejen til Nøkkerosevej 20-26.

Som omtalt ved sidste generalforsamling forårsager renovationsvognene mange skader på vejene, som efterfølgende bliver repareret af grundejerforeningen på områdets hovedveje, medens de små stikveje overlades til de enkelte grundejere at reparere.

Endvidere sørger grundejerforeningen for, at rabatterne langs hovedvejene ikke vokser uhæmmet, men bliver holdt nede, så de ikke er til gene for trafikken.

Også på dette område overlades vedligeholdelsen til de enkelte grundejere på stikvejene.

 

Forslag:

Med henblik på, at alle grundejere ligestilles, når det gælder den generelle vedligeholdelse af vejene, foreslås derfor:

 

”Grundejerforeningens vedligeholdelse af områdets veje skal omfatte både hovedvejene og stikvejene. ”

 

Vi har formentlig desværre ikke mulighed til at deltage i den kommende generalforsamling og vil således ikke være i stand til at forsvare vores forslag på mødet, men vi håber på en fair behandling.

 

Anne Marie og Kenneth Petersen

Nøkkerosevej 24

Sjællands Odde

« forrige top næste »
top
Menu

 

  Aktuelt Odden-vejr DMI

Vejret de kommende dage


 Årskalender - link

 

Kalender


 

 

 

Login